Hallo. Wij zijn scopeweb.

Sinds 2017 ontwikkelen wij professionele websites, mobiele apps en optimaliseren wij online marketing campagnes voor startups & MKB. Met behulp van design, passie en technische knowhow kunnen we een hoogwaardig, uniek, duidelijk en consistent merk leveren dat jouw bedrijf vooruit helpt.

Over ons

Met ons team van start-up veteranen maken wij onze kennis en ervaring toegankelijk voor start-ups en MKBers. Met ons team ontwikkelen, ontwerpen en produceren we innovatieve producten en diensten die jou helpen om je bedrijf (online) te laten groeien.

Sinds 2017 maken wij startups en MKB ers succesvoller

Onze missie

In 2017 zijn wij in de VS en Nederland gestart met als doel start-ups en MKBers online succesvoller te maken.

De nieuwste en meest innovatieve software trends

Internationaal actief

We hebben klanten uit meer dan 100 steden verspreid over Nederland en Amerika. Daar zijn we trots op!

Actief in Nederland en de Verenigde Staten

We scoren 5 sterren

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren op Clutch en Google. Wij gaan altijd voor een fijne samenwerking.

Maak kennis met ons team.

Wil je graag eens met een specialist praten? Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we maken graag kennis!

Een kijkje achter de schermen.

Benieuwd naar ons team in de Verenigde Staten? Geen zorgen, met deze leuke video krijg je direct een goede impressie van de toffe sfeer van deze innovators.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een maatwerk website?

Wat kost een auto? Je begrijpt het al, dit kan erg verschillend zijn. De kosten voor het laten maken van een website zijn afhankelijk van het aantal pagina’s, functionaliteiten en het ontwerp. Wij ontwikkelen professionele maatwerk websites van €2500,- tot €100.000,- of meer. Wil je een nauwkeurige prijsindicatie? Plan dan een vrijblijvend strategiegesprek in.

Kan ik zelf mijn website aanpassen of moet ik hier eerst voor bellen of mailen?

Uiteraard! Door ons zeer gebruiksvriendelijke beheersysteem kun je heel eenvoudig teksten, afbeeldingen en video's toevoegen of wijzigen. Bij de oplevering van je website of webshop maken we je persoonlijk wegwijs binnen het Storyblok beheersysteem. Mocht je later toch nog ergens tegenaan lopen, dan kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder!

Is de website mijn eigendom en kan ik deze verhuizen indien nodig?

Yup! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, en willen dus voor 100% tevredenheid gaan. Mocht je na het eerste jaar besluiten je website te willen verhuizen, dan zullen wij je hierbij helpen en ondersteunen. In de praktijk maken wij dit niet mee, maar de zekerheid krijg je wel.

Kan ik zien hoeveel bezoekers mijn website heeft aangetrokken?

Ja zeker! Wij koppelen je website of webshop aan Google Analytics. Met deze gratis dienst van Google kun je in één oogopslag zien hoeveel bezoekers je website heeft gehad. Indien je meer bezoekers wilt aantrekken kunnen wij je hier met onze SEO paketten mee ondersteunen.

Ik woon niet in de randstad, kunnen jullie toch een website voor mij maken?

Absoluut! Wij maken websites door heel Nederland. Door de technologie van tegenwoordig is het mogelijk geworden om uitstekend contact te leggen op afstand. Zo kun je met ons videobellen via Microsoft Teams, maar ook gewoon bellen en mailen. Maar ook wanneer je er zelf niet uitkomt staan wij voor je klaar. Door middel van Teams kunnen wij je eenvoudig adviseren op afstand.

Ik ben niet tevreden met mijn huidige website, kunnen jullie mijn website een update geven?

Wij kunnen geen updates uitvoeren voor reeds opgeleverde websites. Omdat wij geen inzicht hebben in de kwaliteit, broncode en de gekozen technologie is het te duur om hier iets mee te kunnen doen. Wel kunnen we een nieuwe website voor je maken binnen onze website pakketten.

Freelancer en op zoek naar extra opdrachten?

Laat je gegevens achter om je vrijblijvend aan te melden voor ons freelance netwerk en we nemen contact met je op als we denken een passend project te hebben.